MERSİN / AKDENİZ - Mersin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

2023 Yılında iş ve işlemleri Müdürlüğümüze verilmiş olan "24 Kasım Öğretmenler Günü Programı" 24 Kasım Cuma günü İlçemiz Mersin Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan tören ile kutlandı.

Ara

Atatürk Haftası kapsamında okulumuzda, ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK için 10 Kasım Cuma günü yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizin tek yürek olduğu bir anma töreni düzenlendi. Bize bu güzel vatanı armağan eden Atamızı minnetle yad ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Cunhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümü münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program; tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımı ile sevinç, mutluluk, Türkiye Cumhurtiyeti Devleti'nin mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'e, Silah Arkadaşlarına, Cumhuriyetimizin ilan edilmesi sürecinde ve öncesinde canı, malı ve tüm mevcudiyeti ile vatanımız ve bizler için fedakarlıkta bulunan Kahraman ve Şanlı Atalarımıza saygı, minnet duyguları içerisinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda 24.10.2023 saat 10.30'da "Kariyer Günleri" kapsamında 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Meslek Tanıtımları" semineri; mezun öğrencimiz Toros Üniversitesi!nde öğrenimine devam eden Fatma EREN'in katılımı ile yükseköğretim ve meslekler konusunda öğrencilerimizi bilgilendirici, motive edici, ilham verici ve yönlendirici bir şekilde gerçekleştirildi.

Ekm

13-21 Ekim tarihleri arasında kutlanan İmam Hatipler Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl düzenlenen kutlama etkinliğimize teşrif eden eğitimci yazar Yıldırım ALKIŞ tarafından öğrencilerimize "İmam Hatipli Olmak" konulu konferans verildi ve akabinde öğrencilerimize kitap hediye edildi.

Ekm

İlimiz Yenişehir İlçesi Yenişehir Fuar Merkezi'nde 14-22 Ekim 2023 tarihleri arasında organize edilen 8. CNR Expo Kitap Fuarı'na 18 Ekim 2023 Çarşamba günü Coğrafya Öğretmenimiz Rahile ARSLAN ve İ.H.L. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Ömer AYUS'un refakatinde 12. sınıf öğrencilerimiz ile katılım sağladık.

Ekm

Okulumuzda 13.10.2023 tarihinde saat 09.00'da deprem tatbikatı (okul binasında çök-kapan-tutun ve sonrasında okul binasından güvenli alana tahliye) başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

04 Ekim 2023 Çarşamba Günü Saat 13.30’da 2023-2024 eğitim- öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Okulumuz Konferans Salonunda yapılmıştır.

Eyl

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü Anma programı 29.09.2023 tarihinde okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla saat 09:15'te yapılmıştır.

Ekm

Peygamber efendimizin kutlu doğumu münasebetiyle okulumuzda Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Peygamber efendimizin doğum yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla okul etkinlik panomuz günün anlam ve önemini yansıtacak şekilde öğrenciler tarafından düzenlendi; öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile okul tören alanımızda bir anma programı düzenlendi.

Eyl

2023 2024 Eğitim öğretim yılı, okulumuzda 04.09.2023 tarihinde Sayın Bakanımızın video konferans yolu ile yapmş olduğu açılış konuşmasının tüm idareci ve öğretmenlerimiz tarafından izlenmesi ve devamında gerçekleştirilen "Senebaşı Öğretmenler Kurulu Toplantısı" ile başlamıştır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlanmıştır.